Šon Pen u ljubavi sa 32 godine mlađom devojkom

Autor:

07.10.2016 13:21

Foto:

Foto:



Jedan od najtelentovanijih glumaca srednje generacije Holivuda, Šon Pen (56) ima novu ljubav!

Nakon što je u junu prošle godine okončao vezu sa atraktivnom glumicom Šarliz Teron, glumca su povezivali sa brojnim lepoticama. Između ostalog se šuškalo i o pomirenju sa bivšom suprugom Madonom, što ni jedno ni drugo nisu potvrdili.

Ali, izgleda da je glumac pronašo sreću u zagrljaju daleko mlađe devojke. Lepotica sa kojom je fotografisan na plaži na Havajima jeste glumica Lejla Džordž, inače ćerka poznatog glumca Vinsenta D'Onfrija.

D'Onofrio, koga naša publika najbolje pamti po ulozi u seriji "Red i Zakon: Zločinačke namere", je iz veze sa glumicom Gretom Skaki 1992. dobio Lejlu Džordž.

Tako, Penova nova ljubav ima svega 24 godine, što je poprilična razlika koja obično ne uspeva u Holivudu.


Lejla Džordž je zvezda u usponu. Nedavno je glumila u TV filmu "Mother, May I Sleep with Danger ", a u kojem joj je partner bio jedan od trenutno najpopularnijih glumaca u Holivudu - Džejms Franko. A partneri u njenom najnovijem filmu "The Long Home" su takođe velike zvezde - Ašton Kučer, Džoš Hartnet...

Lejla Džordž

Šon Pen je i sa prethodnom devojkom, Šarliz Teron, bio na romantičnom odmoru na Havajima.

Šon Pen i Šarliz Teron

Inače, Pen se dva puta ženio. Prvi brak sa kraljicom popa Madonom je trajao svega četiri godine od 1985 do 1989. Drugi brak sa glumicom Robin Rajt Pen je važio za jedan od najskladnijih. Ipak, razveli su se nakon 14 godina braka. Pen i Robin imaju dvoje dece - sina Hopera Džeka (23) i ćerku Dilan Frensis koja je godinu dana starija od Penove sadašnje devojke.

Šon Pen sa ćerkom Dilan Frensis

 

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading