So Cosmo: Iz kulisa američke redakcije Kosmopolitena

Autor:

08.01.2017 14:31

Foto:

Foto:



Nova dokumentarna serija na kanalu E!, So Cosmo prikazuje surov tempo žena i muškaraca čija stvarna životna iskustva ispunjavaju stranice Cosmopolitan magazina.

Uvek prvi kada su u pitanju noviteti iz sveta muzike, mode, trendova, lepote, seksa i slavnih ličnosti, ovi kreativci ne slede trendove, oni ih stvaraju.

Neometan pristup VIP zvezdama koji omogućava Cosmo je uzbudljiv i iscrpljujući, ali šta se događa kada zaposleni zavrede našu pažnju svojim privatnim životom? Gledaoci će imati priliku da vide kako se nose sa stresom kada su gurnuti preko granica sopstvenih mogućnosti.

Osmočasovna serija otkriva gledaocima svu glamuroznost i dramatiku iza kulisa tokom susreta sa zvezdama, modnih i reklamnih snimanja sa propusnicom za neometan pristup svemu što će “So Cosmo” premijerno emitovati 24. februara u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!.

Pre nego što se detaljno prikaže svet koji predstavlja Cosmopolitan, gledaoci će se upoznati sa nezadrživim i trendi snagama koje stoje iza magazina.

So Cosmo: Predpremijerni Specijal upoznaće gledaoce kanala E! sa nekadašnjom glavnom urednicom koja je trenutno odgovorna za glavni sadržaj Hearst Magazines-a, Džoanom Kols, a tu su i predstavnici mladih snaga koji rade za nju: Diandra Barnvel (brend koordinator), Tifani Rid (glavni modni urednik), Stiven Braun (buking direktor), Evan Bets (fitnes savetnik), Adam Mansuroglu (modni urednik), Džejms Vortington Demole (odgovorni modni urednik) i Lija Vajar (izvršni urednik za lepotu i negu).

So Cosmo: Predpremijerni Specijal na kanalu E! emituje se 8. januara u 21:30. Premijerno emitovanje serije So Cosmo zakazano je za 24. februar u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!

Embed Code:

Komentari. (0)

Loading