Snežana Dakić: Na vreme sam otkrila moje i Laurine zdravstvene tegobe

Autor:

10.04.2019 19:55

Foto:

Foto:



Ubeđena u istinitost izreke "preventiva je pola zdravlja", poznato TV lice i autorka kultne emisije "U trendu" Snežana Dakić uradila je test kojim je podrobno ispitala svoje i ćerkine genetske predspozicije za brojna oboljenja.

Ponosna mama Snežana Dakić: Laura je stasala za modnu pistu (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 20. Феб 2019. у 8:11 PST

Rezulati koje je dobila, otkrili su joj o čemu ona i Laura treba povedu računa, ali i da već poseduju neke manje zdravstvene tegobe...

Snežana Dakić: U društvu omiljene holivudske zvezde (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 10. Апр 2019. у 7:22 PDT

Snežana Dakić: Bez znanja i pismenosti nema ni duha ni sadržaja

- Nedavno sam uradila genetsku, DNK analizu za ćerku i sebe da bih bolje upoznala svoj i njen organizam, da bih znala šta su nam nasleđene slabosti, šta organizmu, želucu, crevima, jetri ne treba raditi da bismo što duže bile žive i zdrave. A samim tim i srećne. Kako da izbegnemo bol i hronične bolesti... Utvrdila sam da imam intoleranciju na laktozu, što nisam znala, a da Laurin probavni trakt, na primer, urođeno ne proizvodi probiotske bakterije. I da mora da ih uzima svakodnevno kroz suplemente. Naučila sam i koje namirnice da izbegavamo da ne bismo upale u insulinsku insuficijenciju, koja u današnje vreme ima epidemijske razmere... - napisala je voditelja na društvenim mrežama uz toplu preporuku svima da upoznaju svoj organizam i tako spasu život i zdravlje svojih bližnjih i sebe.

Maja Gašić

Autor