Slavni roker prvi put o aferi s princezom: Da li su Brajan Adams i Dajana bili u tajnoj vezi?

Autor:

27.06.2018 20:00

Foto:

Foto:



Život omiljene britanske princeze Dajane ne prestaje da intrigira javnost, ni 21 godinu nakon njene smrti. Gotovo svakodnevno isplivavaju neki novi detalji vezani za njen privatni život, bilo da su romanse u pitanju, bilo odnos prema kraljevskoj porodici i sinovima Vilijamu i Hariju.

Princeza Dajana: Miljenica nacije i(li) žrtva medija

Jedna od "dobro čuvanih tajni" jeste i njena navodna afera sa legendarnim kanadskim rokerom Brajanom Adamsom (58). Prvi put nakon više od dve decenije, Adams je ispričao svoju stranu priče o ovoj misterioznoj vezi.

Gostujući u emisiji Endija Koena "Watch What Happens Live" roker je otkrio da li ima istine u glasinama o njihovoj romansi.

Dajana – tužna i napuštena: Fotka koja nikad nije objavljena zbog princezine smrti (foto)

- Postoje glasine da ste Vi i princeza Dajana bili u romantičnoj vezi. Njen batler je izjavio kako Vas je često tajno sprovodio do njene sobe u Kensingtonske palate.  Kakva je bila priroda Vaše veze sa pokojnom princezom? - direktno ga je pitao voditelj.

Svetska muzička zvezda i autor brojnih hitova kao što su "Heaven", "I Did It for You", "Please Forgive Me" i mnogih drugih, bez oklevanja je odgovorio:

- Bili smo odlični prijatelji. I nisu me  tajno puštali u palatu, jednostavno bih se pojavio i ušao - rekao je Adams.

Princeza Dajana i Džordž Majkl: Veliko prijateljstvo dve nežne duše

Voditelj je bio uporan da dobije odgovor na pitanje koje decenijama intrigira javnost, pa je želeo da zna da li su možda bili  "prijatelji s povlasticama".

- Ona je jednostavno bila... - ovog puta muzičar je zastao - Bili smo dobri prijatelji - neuverljivo je zaključio razgovor na tu temu, ostavljajući prostora da se dalje spekuliše o prirodi njihove veze.

Princeza Dajana: Zašto je ne оstave da počiva u miru?

Nikad prežaljena princeza Dajana tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. u Parizu. U kolima s njom je bio njen verenik Dodi el Fajed, koji takođe nije preživeo udes.

Maja Gašić

Autor