Siniša Mihajlović dobio otkaz u Torinu: Igrači se u suzama oprostili od bivšeg trenera

Autor:

04.01.2018 18:00

Foto:

Foto:



Srpski fudbalski trener i nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović nije više trener Torina, potvrdio je taj italijanski klub. Torino je u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu zahvalio Mihajloviću na "posvećenosti i strasti" koju su on i njegov stručni štab pokazali u prethodnih 18 meseci.


Posle poraza od Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije i ispadanja iz pomenutog takmičenja nekadašnji selektor Srbije je imao hitan sastanak sa upravom kluba na kome mu je saopšteno da je smenjen.

 Arijana Rapaćioni i Siniša Mihajlović: Zaljubljeni kao nekad

U Torinu su bili nezadovoljni kako rezultatima, tako i očajnom, bezidejnom igrom, na šta su Mihajloviću i pre meča sa gradskim rivalom više puta skrenuli pažnju nadajući se da će kritike uroditi plodom, ali to se nije desilo, pa je razlaz bio jedino rešenje.


Mihajloviću je uprava kluba odmah posle utakmice saopštila da je smenjen zbog poraza, ali i novog crvenog kartona, posle čega su četvorica najvažnijih fudbalera Torina odlučila da kasno iza ponoći posete Mihajlovića i kažu mu da ekipa stoji iznad njega.


"Gazeta delo Sport" piše i da je sastanak bio veoma emotivan i da je bilo suza.
Maja Gašić

Autor