Silvester Stalone završio u bolnici

Autor:

03.01.2018 16:02

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Silvester Stalone (71) prvog dana Nove 2018. godine završio je u bolnici. Tahikardija, visoki pritisak i vrtoglavica su, navodno, samo deo boljki koje muče glumca. Lekari su mu preporučili da sve standardne analize u novoj godini 'odradi' malo ranije nego inače kako bi bili sigurni da je sve u redu.

Staloneove lepe ćerke snimile editorijal za liniju luksuznih torbi (foto)

Uz popularnog Rokija bila je i njegova supruga Dženifer Flavin (49) s kojom je u braku već 21 godinu i imaju tri ćerke. Upravo ona, kažu njihovi prijatelji, Slaja održava mladim i zdravim.

Međutim, ni supruga nije mogla Stalonea da poštedi stresa koji je doživeo nakon što je prošle godine optužen za silovanje. Njegova bivša kolegica tvrdi kako ju je Stalone 1990. silovao u njegovoj kancelariji u gradu Santa Monika, u Kaliforniji. Ona je rekla kako se bojala da sve ispriča, ali pad velikana poput producenta Harvija Vajnstajna i glumca Kevina Spejsija zbog seksualnog zlostavljanja 'dali su joj hrabrost'.

I Silvester Stalone optužen za silovanje, glumac tvrdi: Ovo je apsurdna priča!

- To se nikada, nikada nije dogodilo. Jedno je krenuti u napad protiv mene u nadi da će 'izvući' neki novac, ali ovim je beskrajno povredila moju porodicu, posebno ćerke Sistin, Sofiju i Skarlet - rekao je glumac koji negira da je stres zbog tih optužbi razlog posete bolnici.

On je, kaže, sada ipak čovek u godinama koji mora da vodi računa o svom zdravlju. Šuška se i kako Stalone planira da snimi još jedan film o legendarnom bokseru Rokiju Balboi. Za ulogu Balboe u filmu "Creed" Slaj je 2015. dobio Zlatni Globus za najbolju sporednu ulogu.