Serenada za bolesnu devojčicu: Plemenit Širanov gest vraća veru u ljude (video)

Autor:

20.11.2016 19:24

Foto:

Foto:



Velike zvezde, bilo muzičke ili filmske, uvek su u centru pažnje, svaki njihov korak se prati, svaki ispad u javnosti komentariše, a vrlo retko se piše kada učine neko plemenito delo. Izgleda da humanost nije interesantna širokim narodnim masama, pa tako ovakve vesti ostanu neprimećene.

Istina je, pak, da su one prave zvezde skromne i nerado pričaju o svojim dobrim delima i humanitarnom radu. Zato se s vremena na vreme pojavi neko ko zabeleži plemenit gest, malo dobro delo koje je neka poznata ličnost nesebično uradila i na neki način nam, u ova surova vremena, vratila veru u ljude.

Jedan od takvih slučajeva je gest trenutno jednog od najpopularnijih pop muzičara, talentovanog kantautora Eda Širana (25).

Naime, ovaj momak je vrlo rado ispunio želju svojoj devetogodišnjoj obožavateljki Melodi Driskol.

Melodi boluje od retovog sindroma, progresivnog neurološkog poremećaja koji se obično javlja kod dece ženskog pola, a devojčica zbog ovog teškog oboljenja 80 % svog života provodi u bolnici. Želeći da joj malo ulepšaju bolničke dane, njeni roditelji su na Fejsbuku pokrenuli kampanju kako bi privukli pažnju njenog omiljenog pevača - Eda Širana, nadajući se da će je on posetiti i možda čak otpevati neki svoj hit.

Plemenito srce velike zvezde nije moglo da ignoriše ovakav apel i upravo je to i uradio.

Širan je posetio Melodi i otpevao joj nekoliko svojih pesama - "Thinking Out Loud",  "Photograph"...

Posle ovog iznenađenja, mala Melodi nije danima skidala osmeh sa lica.

- Već danima je ne na sedmom, već na devetom nebu - izjavili su njeni roditelji za jedan britanski portal.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading