Šenon Doerti ganula supruga fotografijom sa venčanja

Autor:

29.09.2016 19:44

Foto:

Foto:



Vest da popularna glumica boluje od karcionoma dojke, rastužila je planetu. U svojoj emotivnoj ispovesti Šenon Doerti je otkrila da joj podrška supruga daje snagu da prkosi bolesti i pobedi teške životne trenutke u kojima se našla.

Glumica poznata po ulozi Brende Volš je na dirljiv način čestitala godišnjicu braka svom suprugu Kurtisu Varienki.  Ona je objavila fotografiju sa njihovog venčanja, a komentar koji je napisala govori koliko joj je ova ljubav dragocena.

My friend @sarahmgellar softly suggested a challenge to @kurtiswarienko and myself to do the 7 day #loveyourspousechallenge and we accepted! She was telling me about going thru old photos and the memories and emotions they evoke. This morning, I felt that and I'm thankful Sarah challenged us. Our wedding was exceptional and not for the big event it was. It was exceptional because we committed for better or worse, in sickness or in health to love and cherish one another. Those vows have never meant more than they do now. Kurt has stood by my side thru sickness and makes me feel more loved now than ever. I would walk any path with this man. Take any bullet for him and slay every dragon to protect him. He is my soul mate. My other half. I am blessed.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Sep 26, 2016 at 10:10am PDT


 -Naše venčanje je bilo izuzetno, ali ne zato što je to bio veliki događaj. Izuzetno je to  što smo se zavetovali da ćemo voleti i negovati jedno drugo, i ostati zajedno u bolesti i zdravlju. Taj zavet nikad nije bio važniji - napisala je glumica i ganula svog supruga ali i brojne obožavaoce koji su joj poručili da izdrži i da ne gubi nadu.

Ovo nije prvi put da zvezda serije  "Beverly Hills 90210"  na svom Instagram profilu pokazuje ljubav suprugu, sa kojim je u braku pet godina.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 4, 2016 at 11:55am PDT

-On me voli i sa ružičastom kosom ili bez kose uopšte. Blagoslovena sam što imam podršku od najbližih, a najviše od mog supruga Kurtisa Varienka, koji me voli sve više svake sekunde. Ne mogu da zamislim život bez njega. Rak nije prijatan, ali može da otkrije ono najgore ili najbolje u vezi. On je učinio naš brak jačim- napisala je Šenon pored jedne od njihovih brojnih zajedničkih fotografija.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 6, 2016 at 11:05am PDT


Inače, glumica je tužila svoje nekadašnje menadžere jer je tvrdila da su zloupotrebili njen novac i dopustili da njeno zdravstveno osiguranje istekne. Ona je tada navela da nije išla kod lekara jer nije imala zdravstveno osiguranje zbog čega je rak kasno otkriven.

 

Komentari. (0)

Loading