Selma Bler nesmotrenom izjavom o Kameron Dijaz uzburkala javnost

Autor:

13.03.2018 18:13

Foto:

Foto:



Juče su svi svetski mediji preneli vest da je Kameron Dijaz odlučila da se zauvek povuče iz glume, a kako bi se posvetila suprugu Bendžiju Medenu i osnivanju porodice.

Kameron Dijaz: Sa osmehom na licu donela najtežu odluku

Glasine je pokrenula glumičina prijateljica i koleginica Selma Bler, koja je sa Kameron i Kristinom Eplgejt igrala u romantičnoj komediji "The Sweetest Thing". Ona je u razgovoru za "Metro News UK" rekla da je Dijazova zadovljnija nego ikada svojim životom i da nema nameru da se vrati glumi.

– Pre neki dan smo bile na ručku, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na film. Iskreno, ja bih volela da se vrati, ali ona je odlučna u tome da je završila sa glumom. Jednostavno više ne želi da snima. Srećna je životom koji trenutno vodi i zaista ne znam šta bi neko trebalo da joj ponudi da se vrati filmu – ispričala je Selma pokrenuvši lavinu komentara u javnosti, koja je podržala hrabru odluku Dijazove da zbog porodice napusti karijeru.

Međutim, ono što nije moglo da se zaključi iz ove njene izjave jeste da se Selma zapravo grubo našalila. Na svom tviter nalogu je demantovala vesti...


- NAJNOVIJE VESTI! Ljudi, molim vas, našalila sam se u tom intervjuu. KAMERON DIJAZ se NE POVLAČI ni iz čega. I još jedna najnovija vest: ja se sada povlačim sa funkcije portparola Kameron Dijaz - napisala je zvezda franšize "Hellboy".

Za divno čudo, posetioci društvenih mreža joj ovu neumesnu šalu nisu preterano zamerili, a šta je Kameron rekla, to se još uvek ne zna...

Maja Gašić

Autor