Savršeno usklađeni par: Jelena i Novak na Armani reviji

Autor:

23.09.2016 18:21

Foto:

Foto:



Dva dana nakon gala večere Fondacije "Novak Đoković" na kojoj su prikupljenja sredstva za obrzovanje dece u Srbiji, najbolji teniser sveta i njegova supruga ponovo su se našli u centru pažnje.

Naime, Jelena i Novak bili su specijalni gosti na modnoj reviji brenda Armani  koja je održana u okviru Fashion week-u u Milanu. Pojavili su u usklađenim odevnim kombinacijama i na taj način dokazali da je njihova ljubav jača nego ikada.


Sofisticirana i elegantna i sa vrlo malo šminke, Jelena je pobrala sve simpatije prisutnih. Jednostavne bele pantalone i košulju, uskladila je sa kožnom crnom jaknom, a salonke u crvenoj  boji sa visokom potpeticom  su čitavoj kombinaciji dale posebnu draž.

Novak je svoju suprugu pratio i stilski. Šarmantan, kao i uvek plenio je pažnju na reviji poznatog kreatora, a svetski mediji su preneli da je izgledao atraktivno u uskim pantalonama i beloj košulji.

Bračni par Đoković je na reviju došao sa porodicama a dragocene momente Jelena je ovekovečila fotografijom koji je objavila na svom Instagram profilu uz komentar "Porodična fotografija posle Armani revije".

Family photo after the @armani fashion show #mfw #djokovic #giorgioarmani #milano @djokernole

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 23, 2016 at 5:02am PDT

Komentari. (0)

Loading