Sarajevo Film Festival: Lepa Brena u društvu prijatelja (foto)

Autor:

14.08.2017 14:48

Foto:

Foto:



Lepa Brena trenutno je u poseti Sarajevu, a glavni razlog tome jeste Sarajevo Film Festival. Folk diva prošetala je crvenim tepihom u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja, bosanskog glumca Emira Hadžihafizbegovića.

#LepaBrena ?Večeras u društvu #EmirHadzihafizbegovic prošetala crvenim tepihom 23. @sarajevofilmfestival ? @lepabrenaa ?

Објава коју дели LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) дана 13. Авг 2017. у 12:51 PDT

Svoje prve glumačke korake Brena je napravila davno u filmi "Hajde da se volimo" gde je glumila zajedno upravo sa Hadžihafizbegovićem.

Morske avanture Lepe Brene: Sa suprugom je najlepše (foto)

Presrećna što je u Sarajevu, Lepa Brena nije krila da je iako dugi niz godina živi u Srbiji jako vezana za Bosnu, da je rođena Bosanka i da uvek vrlo rado poseti kraj u kome je rođena. U njoj posete bude lepe uspomene na detinjstvo. Seti se običaja, poštovanja i ljubavi prema porodici, baki, dedi i tetki.

Sarajevo filmski festival❤️??

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 13. Авг 2017. у 4:14 PDT

-Čovek u srcu nosi ono što mu je obeležilo detinjstvo - rekla je Brena, prenosi N1.

Za Hadžihafizbegović kaže da postoje prijateljstva koja traju i koja se prekinu, a ovo prijateljstvo traje od prvog filma "Hajde da se volimo", od 1987. godine, od kad ih je okupio zajednički mentor.

Sarajevo filmski festval????

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 13. Авг 2017. у 4:10 PDT

- I sada bih prihvatila da snimim film pod palicom dobrog režisera i scenarija - kaže muzička zvezda napominjući da sada radi dokumentarni film koji je fokusiran na period od 1981-1991 godine koji će predstaviti ono što su radili "Slatki greh" i ona.