Sanja Papić u suzama se oprostila od supruga: Čuvam te u srcu, u duši, u Lari

Autor:

01.08.2018 18:59

Foto:

Foto:



Poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, a njegova supruga Sanja Papić oprostila se od njega potresnim rečima.

Trebalo je da proslave prvu godišnjicu braka: Sanja Papić se potresnom slikom oprostila od supruga (foto)

-Najvoljeniji, sada mi je jasno zašto sreća kratko traje. Čuvam te u srcu, u duši, u Lari. Ti si moja snaga, moj dostojanstveni heroj, moj ponos. Moj život. Ljubav ne umire. Zauvek tvoje, Sanja i Lara - stoji u čitulji koju je manekenka i bivša Mis Srbije danas objavila.

Sanja je danas ispratila svog supruga na večni počinak. Vidno potresena i uplakana, stigla je na među prvima, noseći njegovu sliku u rukama. Govor na ispraćaju održao je Ognjanovićev kolega Branislav Tapušković, a sahrani su, pored članova porodice, prisustvovali Zoran Moka Slavnić, Katarina Rebrača, Vesna da Vinča, Maja Žeželj i dr.

Sanja Papić: Najnežniji susret s tek rođenom ćerkicom (foto)

Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u subotu pošto je za sada nepoznati napadač pucao u njega u Ulici Antifašističke borbe u Novom Beogradu. U trenutku pucnjave sa Ognjanovićem bio je i njegov sin Petar(26) koji je zadobio lakšu povredu ruke.

Објава коју дели Papic Sanja (@misssanjapapic) дана 21. Дец 2017. у 12:04 PST

Tragičnu vest bivša misica je saznala dok je sa osmomesečnom ćerkicom Larom bila na moru u Hrvatskoj, gde joj je za par dana trebao da se pridruži i suprug sa kojim je 9. avgusta trebalo da proslavi godišnjicu braka.

Објава коју дели Papic Sanja (@misssanjapapic) дана 11. Авг 2017. у 9:55 PDT

Ubijeni advokat i bivša misica venčali su se u Parizu u avgustu 2017. godine u krugu najbližih, a krajem oktobra rodila im se ćerkica Lara.