Sanja Marinković i Milan Kalinić ponovo zajedno: Nas dvoje ćemo da zablistamo pred kamerama

Autor:

01.09.2017 17:51

Foto:

Foto:



Gledaoci znaju da Sanja Marinković vodi svoju autorsku emisiju "Magazin In", dok njen kolega Milan Kalinić vešto vodi takmičare kroz popularni muzički šou, ipak, mnogi nisu zaboravili njih dvoje zajedno pred kamerama, kada su vodili prvu sezonu popularne emisije "Sve za ljubav".

Sanja i Milan će se, kako piše Blic, ponovo naći zajedno na sceni, pred kamerama, ali neće raditi stari format koji ih je okupio pre deset godina, već nešto novo.

- Na oduševljenje mojih kolega, Kalinića i mene, a verujem i publike, nas dvoje ćemo ove sezone ponovo da zablistamo pred kamerama. Moram da kažem da zablistamo, zato što smo stvarno blistali kada smo vodili emisiju "Sve za ljubav". To je meni omiljeni projekat, a verujem da je bio omiljen i publici, a da će ovo što sada spremamo biti još omiljenije. Scenario je spreman, epizode su ispisane, samo je stvar trenutka da se mi svi organizujemo i da krenemo da radimo - rekla je zagonetno Sanja, a početak emitovanja ove tajanstvene emisije se očekuje do kraja godine.

Sanja Marinković: Nikada mi nisu bili privlačni muškarci koji se cenjkaju na pijaci i žure kući sa prazilukom u kesi

Sanja i Milan se i privatno druže već godinama, te će biti vrlo zanimljivo videti njihove dve potpuno različite energije zajedno pred kamerama. Jedno je sigurno - neće biti dosadno i nezanimljivo.

 

M G

Autor