Novo bogatstvo u već bajkovitom životu: Sandra Meljničenko čeka drugo dete

Autor:

21.02.2017 09:47

Foto:

Foto:



Tek što je objavljeno da je jahta bračnog para Meljničenko zaplenjena u Gibraltaru, stigla je nova vest o jednoj od naintrigatnijih porodica današnjice.

A post shared by Eugene Louis (@eugene.louis) on May 23, 2013 at 11:54am PDT

Ruski industrijalac i milijarder Andrej Meljničenko i naša manekenka i bivša članica grupe "Models" Sandra Nikolić Meljničenko čekaju drugo dete, prenosi Blic.

Kako je Sandra Meljničenko odigrala dobitnu kombinaciju: spoj srpske lepote i velike ruske moći

Sandra Meljničenko je poslednjih meseci, otkako je saznala da je u drugom stanju, odustala od nekih poslovnih obaveza, a lekari koji vode njenu trudnoću savetuju joj da se odmara i uživa i da ne izlazi previše. Ona je naravno poslušala lekare, te vreme provodi u svom luksuznom domu u Moskvi, okružena prijateljicama. Andrej joj ugađa na sve moguće načine, on je inače poznat kao veoma brižan suprug i otac i s nestrpljenjem očekuje dolazak bebe na svet, piše Blic.

A post shared by FITION® (@fitioncorp) on Jun 30, 2015 at 5:27am PDT

Glamur i raskoš: 10 odevnih kombinacija Aleksandre Meljničenko

Podsetimo, bivšoj Modelsici je pozililo krajem oktobra, kada su španski mediji preneli da je Sandra u drugom stanju. Sandra i Andrej su se venčali 2005. godine, njihovoj vili na Azurnoj obali, a njihova svadba je proglašena svadbom veka. Kako nisu želeli da zvanice izlažu dodatnim troškovima iznajmili su avione i ceo hotel sa pet zvezdica u Kanu. Muškarcima su bili spremljeni smokinzi modnog brenda “Armani” a damama svečane haljine.

A post shared by Frol Burimskiy (@frolburimskiy) on May 16, 2016 at 12:54pm PDT

Sandra je vodila računa o svakom detalju pa je oko priprema za svadbu smršala toliko da joj je venčanica Vere Vang bila velika. Na svadbi su pevali Vitni Hjuston, otac i sin Iglesijas i Kristine Agilere a publiku je zabavljalo 200 cirkuskih artista.

Nakon sedam godina braka su dobili ćerku Taru. Sandra se tada porodila u luksuznoj bolnicu u Nici, gde je i Anđelina Džoli na svet donela blizance.

Andrej i Aleksandra imaju jedan od najskladnijih brakova među ruskom elitom. Poznati su kao ljubitelji putovanja, svojom jahtom "A" preplovili su sva svetska mora i obišli ceo svet. Ovih dana jahta "A" je izašla iz pristaništa u Nemačkoj, gde je nekoliko meseci tim najboljih inženjera i stručnjaka od ovog plovila pravio jednu od najskupljih i najsavremenije opremeljenih jahti na svetu.