Salma Hajek: Iznenađenje na osmu godišnjicu braka (foto)

Autor:

27.04.2017 14:15

Foto:

Foto:



Malo je reći da su mnogi bili iznenađeni kad se jedna od najseksepilnijih glumica u Holivudu, Salama Hajek (51), 2009. godine udala za francuskog biznismena Fransoa-Anrija Pinoa (57).

Nakon veza sa lepotanima poput Kolina Farela, Džoša Lukasa, Edvarda Atertona, pa čak i harizmatičnog Edvarda Nortona, nekako se očekivalo da će vatrena Meksikanka završiti sa nekim od kolega. Međutim, ona je mirnu luku pronašla uz pedesetsedmogodišnjeg Francuza koji je prethodno bio u vezi sa supermodelom Lindom Evanđelistom sa kojom ima sina.

Razlog je mnoge iznenadio: Salma Hajek otkrila zbog čega odbija botoks

Par je počeo da se zabavlja 2006. godine, a od samog početka veze se činilo da je "ozbiljno". Samo godinu dana kasnije Salma je obelodanila da je trudna, a mesec dana nakon toga su objavili i veridbu.

Međutim, kada je njihova ćerkica Valentina napunila godinu dana, par se razišao. O razlozima prekida nisu pričali, ali činilo se da je u pitanju impulsivna odluka, budući da su se svega godinu dana kasnije pomirili i konačno venčali.


Glumica, koju mnogi smatraju seks simbolom, pobornik je prirodnog izgleda i često ističe da joj ne smeta što ima celulit i bore. Plastičnim operacijama se nikada ne bi podvrgla, a sve zbog toga što želi da "ostari kao dama" i to uz svog supruga!

- Ja sam zaljubljena u svog muža i želim da izgledam kao ugledna dama kad mi bude 70. Želim da, kad me on pogleda, pomisli: “U redu, moja žena je ostarila, ali još uvek je lepa” – izjavila je nedavno Salma.


Šta radi Salma Hajek kad posumnja da je muž vara

Ove godine par slavi osam godina braka, a glumica je odlučila da iznenadi i obraduje svoje fanove privatnim fotografijama sa njihovog venčanja, a koje do sada nisu izašle u javnost.

- Najveći blagoslov u mom životu jeste ljubav. Jedanaest godina zajedno, od toga osam u braku - napisala je glumica u komentaru uz fotografiju.

Za sve one koji nisu znali, Hajek je otkrila i da se venčanje održalo u najstarijoj operskoj dvorani u Evropi, venecijanskoj "La Fenice".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading