S njim nema šale: Kako je Lijam Nison iznenadio osoblje lokala (foto)

Autor:

05.05.2017 14:41

Foto:

Foto:



Trik kojem veliki broj vlasnika kafića i restorana pribegava kad želi da poveća promet u svom lokalu jeste da se pozove na neku  veliku zvezdu, aludirajući da je ona njihov redovan gost. Isto je uradio vlasnik kafića i sendvičare "Big star sendvič" iz Vankuvera, Met Prijam.

Naime, kada je čuo da je njegov omiljeni glumac Lijam Nison u poseti Vankuveru, na oglasnoj tabli ispred lokala je napisao "Lijam Nison ovde jede besplatno".

When you hear #LiamNeeson is filming in #downtownnewwest

A post shared by Big Star Sandwich Co. (@bigstarsandwich) on May 2, 2017 at 11:10am PDT

Fotografiju je objavio na društvenim mrežama, nadajući se da će tako privući što više gostiju.

Gost koga svakako nije očekiva jeste Lijam Nison! Glumac je nekako doznao da postoji sendvičara koja se poziva na njegovo ime, pa je odlučio da se našali sa vlasnikom koji mu je "obećao besplatne obroke".

- Fotografiju natpisa objavili smo na Instagramu u 11 ujutro, a onda se oko 18.30 sati u kafiću pojavio on, glavom i bradom! Kolega je odjednom opsovao u čudu,  i kada sam se okrenuo da vidim šta se događa, preda mnom je stajao on, Nison! Samo nas je pogledao i smrtno ozbiljan pitao: "A gde je moj besplatan sendvič?" - prepričao je Aleks Džordan, menadžer sendvičare.

A little bit of Liam ? #vancouver #britishcolumbia #handsome #best #liamneeson #hardpowder

A post shared by LIAM NEESON KING ? (@neesonland) on May 4, 2017 at 9:41pm PDT

New photo from set of #hardpowder movie in #vancouver #britishcolumbia #handsome #best #liamneeson ❤️??

A post shared by LIAM NEESON KING ? (@neesonland) on May 4, 2017 at 9:28pm PDT


Popularni glumac koji je u Vankuveru bio zbog snimanja novog filam "Hard Powder" nije imao vremena da proba sendvič, ali se za uspomenu slikao sa osobljem.

Holy f**k, it worked! #liamneeson

A post shared by Big Star Sandwich Co. (@bigstarsandwich) on May 2, 2017 at 7:02pm PDT

Nažalost, njegov najveći fan, vlasnik sendvičare Met Prijam u tom trenutku nije bio u lokalu i propustio je priliku da upozna svog omiljenog glumca, ali je zato dobio besplatnu reklamu...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading