Rouz Mekgovan: Glumici preti 10 godina zatvora zbog narkotika

Autor:

12.06.2018 21:33

Foto:

Foto:



Glumica i aktivista Rouz Mekgovan upravo je saslušana zbog posedovanja kokaina tokom incidenta koji se desio na aerodromu u januaru 2017. godine

Објава коју дели Rose McGowan (@rosemcgowan) дана 24. Мај 2018. у 2:59 PDT

Prezirem vaše licemerje: Rouz Mekgovan optužila slavnu koleginicu zbog ćutanja o Vajnstajnu

Američki mediji pišu da poznatoj glumici Rouz Mekgovan preti deset godina zatvorske kazne, zbog posedovanja kokaina.

Glumica i aktivista Rouz Mekgovan upravo je saslušana zbog posedovanja kokaina tokom incidenta koji se desio na aerodromu u januaru 2017. godine.

Објава коју дели Rose McGowan (@rosemcgowan) дана 8. Мар 2018. у 11:22 PST

Kako prenosi Fox News, glumica sumnja da iza svega stoji Harvi Vajnstin. Naime Rouz je jedna od prvih koja je javno progovorila o seksualnom zlostavljanju i optužila filmskog producenta za silovanje 1997. godine.

Naime, Rouz se tereti za posedovanje kokaina, nakon što je policija pronašla nekoliko kesica bele praškaste supstance u njenom novčaniku koji je ona slučajno zaboravila na aerodromu, nakon što je doputovala u Vašington.

Објава коју дели Rose McGowan (@rosemcgowan) дана 25. Мај 2018. у 1:33 PDT

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, je kazala da nije kriva, tvrdeći da je čak pet sati bila bez novčanika. Rouz veruje da je njen novčanik ukraden iz ranca, dok je bila u toaletu na aerodromu, kao i da je droga stavljena u njega i ostavljena kako bi je osoblje pronašlo.

Konačno progovorio: Harvi Vajnstajn ispričao svoju verziju priče

Објава коју дели Gaztezulo (@gaztezulo) дана 11. Јун 2018. у 4:22 PDT

Portal New Daily News piše da u slučaju da se dokaže da je Rouz kriva, preti joj kazna od 10 godina zatvora. Datum suđenja će biti određen u narednom periodu, navodi nedeljnik.