Rodžer Federer promenio frizuru: Damama se dopada, a šta kaže Mirka? (foto)

Autor:

14.06.2017 18:30

Foto:

Foto:



Veliku pažnju ljubiteljima belog sporta, ove nedelje, privukao je povratak Rodžera Federera tenisu. Međutim, u žiži javnosti nenadano se našla i teniserova frizura!


Posle više od dva meseca odsustva, jedan od najboljih tenisera sveta vraća se na teren. Već pri prvom pojavljivanju u javnosti, tokom priprema u Štutgartu, mnogi su primetili da je Rodžeru kosa kraća nego ikada pre.

A post shared by Celia Fedfan (@celfederer) on Jun 14, 2017 at 4:53am PDT


Uvojaka gotovo da nema jer je za to potrebno da "se kosa makar malo odmakne od glave" slavnog sportiste, prenose mediji. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, dame podržavaju ovu promenu i smatraju da teniser ovako izgleda muževnije, ali ima i onih koji žale za uvojcima.


Muški deo fanova popularnog tenisera je zabrinut da bi ovakva drastična promena uoči povratka na teren mogla da mu donese "lošu sreću", ali se ipak nadaju da će nove pobede njihovog idola zaseniti priče o frizuri.


A šta kaže njegova supruga Mirka? Mnogi veruju da ga je čak ona naterala da se ošiša,, ali gospođa Federer se nije javno izjašnjavala...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading