Roditeljske muke princa Vilijama: Moj sin nije oduševljen školom

Autor:

27.09.2017 14:58

Foto:

Foto:



Iako je postao đak prvak pre samo tri nedelje, malenom nasledniku britanskog trona princu Džordžu škola se ne dopada preterano.

Uplašen, ali i hrabar, čvrsto držeći oca za ruku princ Džordž krenuo u školu

Njegov otac princ Vilijam požalio se kako je potrebna večnost kako bi četvorogodišnjeg dečaka naterali da se pokrene i krene iz kuće, a s obzirom na dosadašnji način života ovog preslatkog dečaka, ko bi mu to mogao i zameriti.

Izgleda kako školske obaveze u uglednoj školi Thomas’s Battersea i nisu najdraži deo dnevne rutine četvorogodišnjeg člana britanske kraljevske porodice. Naime, princ Džordž prezire deo dana koji je predviđen za obaveze u školskim klupama, a njegov otac princ Vilijam požalio se ostalim roditeljima kako njegov četvorogodišnji sinčić odugovlači odlazak iz kuće.

I sam Vilijam pretpostavio je da bi se upravo ovo moglo dogoditi pa je tako jednoj majci čije dete pohađa istu školu opisao Džordžov prvi dan:

Princ Vilijam zabrinut za ćerkicu: Bojim se da će Šarlot biti problematična kad odraste

-Sve nam je bilo jasno već prvi dan kada smo videli kako pripreme za odlazak u školu traju beskonačno - prenosi Veniti fer.

Istina, teško je kriviti malenog Džordža što i nije preterano entuzijastičan oko nove svakodnevne rutine, školskih obaveza i uniforma. Na kraju, radi se od dečaku koji živi u palati, koji je proputovao pola sveta i dočekao Baraka Obamu u svom kućnom ogrtaču, zato ne čudi kako je njegov pogled na svet vidno drugačiji od onog njegovih vršnjaka.