Realna priča Danijele Vranješ: Koliko je potrebno da se povrati figura nakon porođaja (foto)

Autor:

07.03.2018 14:23

Foto:

Foto:



Pre 14 meseci glumica Danijela Vranješ i njen partner, muzičar Igor Malešević, dobili su ćerkicu koju su nazvali Eme. Ime je, kako je glumica otkrila u intervjuu za magazin "Gloria" izabrao tata Igor, a njoj se dopalo.

Danijela Vranješ otkrila zašto je kćerkici dala ime Ema

- Tata je odlučio da se ona tako zove, a meni se dopalo kako zvuči kombinacija njenog imena i prezimena. Bilo nam je važno da ime bude internacionalno i kratko, da kasnije ne mogu od njega da se prave neki glupi nadimci. Ema mi je zazvučalo kao lepa devojčica, neka super cicika, intrigantna osoba. I volim mnoge žene koje nose to ime: Emu Stoun, Emu Votson, Emu Tomas, Emu Roberts - ispričala je Danijela za "Gloriju".

Glumica, koja već neko vreme vodi školu glume, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, ne libi se da otvoreno priča o problemima sa kojima se od početka trudnoće suočavala. O njenom odgovoru na "malograđanske" komentare i osude što je tek u “kasnim” godinama odlučila da postane majka, dosta se  pisalo.

Isto tako, na sebi svojstven način, kroz sliku i uz duhovit komentar, razotkrila je i mit o takozvanoj savršenoj figuri nakon porođaja. Nije se libila da prizna da nosi steznik jer “pobogu, nije vanzemaljac” pa da nema problem sa bebi salom!

A za koje vreme je realno očekivati da se povrati figura nakon porođaja, otkrila je najnovijom fotkom koju je objavila na instagramu.

Svim mamama kojesumnjaju da će ikada povratiti stas nakon dolaska bebe je poručila da je moguće, ali da taj proces zahteva vreme, u njenom slučaju tačno godinu i dva meseca. Naravno, vežbanje je u tome pomoglo...

Maja Gašić

Autor