Razlaz je bio neminovan: Posle devet godina braka razveo se Boris Beker

Autor:

29.05.2018 22:02

Foto:

Foto:



Posle devet godina braka i 13 godina veze, proslavljeni teniser Boris Beker i njegova supruga Lili krenuli su svako svojim putem.

Ovu informaciju potvrdio je Bekerov advokat za nemački Bild.

Boris Beker: Kako se uživa u bankrotu (foto)

Pedesetogodišnji osvajač čak tri Vimbldona i njegova devet godina mlađa supruga, bivši holandski model, danas su snimljeni u različitim zemljama - on u Parizu na Rolan Garosu, a ona u šopingu u Londonu, a upućeni kažu da Boris i Lili više ne nose venčano prstenje.

Plemenito srce našeg Noleta: Đoković ponudio finansijsku pomoć bivšem treneru

- Odluka posle 13 godina veze i devet godina braka, nije bila ni najmanje laka - izjavio je advokat Kristijan-Oliver Moser koji je rekao da jedino zbog čega oboje brinu, kako će njihov osmogodišnji sin Amadeus to prihvatiti, dodajući da je razlaz bio neminovan.

U teniserovom odsustvu: Supruga Borisa Bekera deli poljupce uz pivo i perece (foto)

Prijatelji bliski paru kažu kako su problemi u njihovom braku počeli tokom prošle godine, neposredno pre nego što je Beker proglasio lični bankrot, kada je Lili sve češće počela da provodi vreme u rodnoj Holandiji. Tada je utehu pronašla u alkoholu, o čemu je i javno progovorila:

-Okrenula sam se votki, pušila sam kutiju cigareta dnevno. Boris je prolazio kroz svoje teško razdoblje, pa nije ni primetio šta se dešava. Jednostavno smo se razdvojili i krenuli svato svojim putem. Onda smo krenuli na bračnu terapiju, a to je nešto za šta sam verovala da mi nikada neće biti potrebno. Ali, pomoglo nam je.

Boris Beker: Prodaje trofeje kako bi isplatio dugove

Međutim, ne trajno, budući da su supružnici odlučili da nastave svako svojim putem.