Raskošna žurka i mnogo poklona: Tamara Eklston proslavila ćerkin 4. rođendan (foto)

Autor:

19.03.2018 17:51

Foto:

Foto:



Naslednica bogatstva Formule 1, Tamara Eklston (36) svojevremeno je priznala kako joj je rođenje ćerke Sofije potpuno promenilo život. Sa bogatstvom od 223 miliona funti, ćerka Bernija Eklsona svakodnevno obasipa svoju nalsednicu raskošnim poklonima.

Nije zato čudno što je i za njen četvrti rođendan napravila veliku žurku. Malena Sofija za svoj divan dan dobila je "brdo poklona" - Tamara je uslikala svoju naslenicu kako sedi na hrpi zamotanih kutija.

Cela kuća, inače vredna 70 miliona funti, bila je u roze balonima, a slavilo se uz veliku tortu koja je gotovo veća od same devojčice. To nije bila jedina torta, naravno.

Tamara Eklston neće prestati da doji dvoipogodišnju ćerku

-Tvoje samopouzdanje me stalno začuđuje, baš kad sam pomislila da ne možeš više biti drska, rekla si di-džeju da pusti bit. Zapališ svaku prostoriju svojom energijom i posebnošću. Tako sam ponosna na tebe, prelepa devojčice - napisala je ponosna mama uz fotografije na društvenim mrežama.

Pratioci na društvenim mrežama videli su i drugu stranu raskošne proslave dečjeg rođendana, napominjući kako će Tamara razmaziti svoju ćerkicu kojoj zaista nije potrebno toliko poklona.

Čini se da naslednicu Bernija Eklstona takvi komentari ne zanimaju, budući da je za proslavu Sofijinog prvog rođendana potrošila 70.000 funti.