Rame uz rame sa holivudskim zvezdama: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put na crvenom tepihu (foto)

Autor:

14.12.2017 10:25

Foto:

Foto:



Britanski prinčevi Vilijam i Hari odigrali su male uloge kao Stormtruperi u osmom nastavku sage o "Ratovima zvezda" - "Poslednjem džedaju". Obojica prinčeva su u utorak prisustvovala evropskoj premijeri filma u londonskom Rojal Albert Holu.

Stormtruperi plave krvi: Prinčevi Vilijam i Hari ostvarili dečački san? (foto)

S obzirom na to da su bili kostimirani u vojnike Imperije, prinčevi nisu bili prepoznatljivi. Uloge su snimili tokom posete filmskom setu u studijima Pinewood blizu Londona 2016. godine. Tada su se pojavili u kratkoj sceni s glumcem Džonom Bojegom.

Fin, lik koji igra Bojega, u sceni pored lifta ima nekoliko zaštitnika, među kojima su Vilijam i Hari. Novinarima je ispričao da su prinčevi na snimanju bili vrlo zabavni i da nije verovao svojim očima kad ih je ugledao kostimirane u Stormtrupere.

Hari i Vilijam na premijeru su stigli bez svojih boljih polovina, Megan Markl i Kejt, vojvotkinje od Kembridža.

Na crvenom tepihu prinčeve je dočekao i 'pozdravio' maleni robot, droid BB-8, nakon čega su se pozdravili s rediteljem filma Rajanom Džonsonom i članovima glumačke ekipe, među kojima su bili Mark Hamil, Dejzi Ridli, Džon Bojega i Adam Drajver.

Nedostajala je jedna od važnijih članica glumačke ekipe, Keri Fišer, koja je je igrala princezu Leju, a koja je nakon završetka snimanja filma preminula od srčanog udara.

Maja Gašić

Autor