Radost u porodici zlatnog olimpijca: Davor Štefanek postao tata

Autor:

10.05.2017 10:14

Foto:

Foto:



Srpski rvač Davor Štefanek i njegova supruga Dolores postali su roditelji dečaka Matije, a zlatni olimpijac je srećnu vest podelio sa pratiocima na Fejsbuku.

Ona je moj svet ❤❤❤❤??? volim te @doliika hvala ti sto postojis ljubavi ❤??❤❤❤

Објава коју дели Davor Stefanek (@davorstefanek) дана 13. Апр 2017. у 11:54 PDT

-Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Hvala najboljoj ženi koja me je učinila toliko srećnim i rodila nam Matiju - napisao je Štefanek na Fejsbuku.

Jelena Đukić i Milorad Milinković: Nećemo ćerki birati profesiju

Ubrzo potom, ponosni tata je objavio na Instagramu i prvu fotografiju sa malenim Matijom.

Moj zivot je ispunjen sa ovom malom rucicom i mojom dragom zenom !!! Volim vas ❤❤❤??? HVALA TI BUBICE @doliika

Објава коју дели Davor Stefanek (@davorstefanek) дана 9. Мај 2017. у 9:26 PDT

- Moj život je ispunjen sa ovom malom ručicom i mojom dragom ženom. Volim vas - napisao je Davor u komentaru uz fotografiju.

Dolores i Davor upoznali su se pre devet godina, kada su proveli neko vreme zajedno, da bi svako otišao svojim putem. Tek pre nešto više od godinu dana su se ponovo spojili zahvaljujući instagramu, kada je Štefenek lajkovao neke njene fotografije. Ubrzo je shvatio da je ona žena njegovog života, pa su se venčali krajem prošle godine.

Volim te ti si moj svet moje sve ????❤❤❤❤ nedostajes mi ❤❤??najlepsa moja ❤?

Објава коју дели Davor Stefanek (@davorstefanek) дана 20. Јан 2017. у 12:03 PST

Davor Štefanek: Ljubav prema rvanju je bila jača od mojih zdravstvenih problema

- Ona je prava, razume me i shvata kroz šta sve prolazim. Bitno mi je da imam sređen život, da dok sam na takmičenjima i treninzima ne razmišljam o tome šta ona radi, do koliko je sati ostala u gradu kad izađe bez mene.Na pripremama u Bugarskoj, gde sam bio mesec, nestalo je struje pa smo dva dana bili odsečeni od sveta, jeli smo suvu hranu, nismo mogli ni da se kupamo. Kad sam konačno uspeo da napunim telefon i javim joj se, prvo me je pitala da li sam dobro, a onda sve ostalo. To su stvari koje nama sportistima mnogo znače, jer žena može da te vine do neba, ali i da te sasvim ukopa. Iskreno, kad smo počeli da se zabavljamo, Dolores nije ni znala ko sam i čime se bavim, ništa je nije zanimalo kad je rvanje u pitanju. Pričao sam joj o svemu tome, a onda je to krenulo pomalo i da me nervira. Rekao sam joj da ako je to ne interesuje, to znači da je ne interesujem ni ja, jer je meni rvanje na prvom mestu, pa onda posle mnogo praznih mesta sve ostalo. Ali, kad je počela da dolazi u salu, prvo na treninge, a kasnije i na mečeve, shvatila je kroz šta sve prolazim. Sad je, naravno, sve zanima i prati moje mečeve - otkrio je Davor u intervjuu “Gloriji” posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Riju.

Nakon venčanja u rodnoj Subotici, Dolores i Davor su otputovali u Veneciju na medeni mesec, da bi posle nekoliko nedelja saznali da će postati roditelji.

- Presrećni smo zbog bebe i jedva čekamo da se rodi. Iako smo planirali da se venčamo u septembru 2017, odlučili smo da to ipak uradimo ove, za mene zlatne godine. Znamo pol deteta, ali ne bih to da otkrivam, važno je samo da bude živo i zdravo - rekao je Štefanek tada za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading