Radosne vesti: Porodila se Sanja Papić

Autor:

31.10.2017 14:03

Foto:

Foto:



Nekadašnja mis Srbije i mankenka Sanja Papić (32) i beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović (55) nedavno su se venčali u Parizu.

Sanja Papić uživa u trudnoći: Beba se kreće i javlja svakodnevno i stalno maštam o našem prvom susretu

Објава коју дели Papic Sanja (@misssanjapapic) дана 11. Авг 2017. у 9:55 PDT

Mlada je tada bila u šestom sedmom mesecu trudnoće, a kako je izjavila za magazin "Gloria", u to vreme još uvek nisu izabrali ime za bebu.

– To je još uvek neizvesno, jer sam i dalje zahtevna i neodlučna. Sigurna sam da će konačan izbor pasti onog momenta kad nam se pogledi prvi put sretnu.

Објава коју дели Papic Sanja (@misssanjapapic) дана 24. Сеп 2017. у 3:29 PDT


A sad je taj trenutak i došao. Sanja se juče porodila u Beogradu, a na svet je došla jedna devojčica... Misica nije izdržala a da radosne vesti ne podeli sa prijateljima i poznanicima na društvenim mrežama...

Објава коју дели Papic Sanja (@misssanjapapic) дана 30. Окт 2017. у 1:18 PDT


 - 30.102017. Najsrećniji dan u mom životu - napisala je u komentaru uz simpatičnu ilustraciju rode.

Dolazak ćerkice je na najlepši način zaokružio Sanjinu i Mišinu priču.


 Sve moje ideje, kada su dvoje koji se vole u pitanju, veoma su romantične, a pogotovo kad je plod njihove ljubavi beba. Ne želim da stavljam brak u okvire bilo kakvih klišea, neka sve bude kao i do sada. Ne vidim razlog da to što smo u braku unese bilo kakve promene u Mišin i moj odnos. A pošto u životu ništa ne podrazumevam, najromantičnije viđenje braka iz mog ugla jeste možda baš to što smatram da se na ljubavi i kvalitetnom odnosu radi svaki dan - izjavila je misica svojevremeno za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor