Radosna vest: Dragana Dabović dobila devojčicu

Autor:

29.10.2016 11:58

Foto:

Foto:



Dragana Dabović Čukvas (29), glumica kojoj su popularnost donele serije "Vojna akademija" i "Na terapiji" i film "S/Kidanje", postala je mama!

Glumica, kojoj je termin bio 4. novembra, juče je na svet donela zdravu devojčicu!

Dragana se u maju ove godine udala za farmaceuta Veselina Čukvasa, a srećni par je za svoju mezimicu izabrao italijansko ime Bjanka, koja znači "bela, čista".

Dobrodosla nam principesso! 28.10. Od danas pa zauvjek smo budni,brizni i pazljivi prema tebi mrvice nasa...

A photo posted by Dragana Dabović Čukvas (@dacadabovic.cukvas) on Oct 28, 2016 at 5:29pm PDT

 - Dobrodošla nam "principesso"! 28.10. Od danas pa zauvek smo budni, brižni i pažljivi prema tebi mrvice naša - napisala je Dragana u komentaru uz fotku koju je podelila na svom Instagram profilu.

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, dok je još čekala da na svet donese Bjanku, Dragana je otkrila svoja razmišljanja o roditeljstvu, vaspitanju...

– Ne plašim se uloge majke, ali kad razmišljam o tome kako ću vaspitavati svoju devojčicu, brinem što živimo u vremenu koje je pre nevreme. Ne želim da kontrolišem njen život, ne mislim da je to ispravno, jer ni mene niko nije kontrolisao, ali bojim se da ono što bude ponela iz kuće ne može biti jedini model. Moraće da “pokupi” i ono što dolazi spolja, a to je jezivo. Ne znam koji razuman roditelj ne oseća isti strah. Ali, šta je, tu je. Moje je da joj budem oslonac i trudiću se da je vaspitavam onako kako su mene moji roditelji učili. Jer, ljubav, posvećenost i požrtvovanost koje su njih dvoje dali meni i sestrama bile su dovoljne da sve tri nađemo pravi put.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading