Rado viđen gost: Džoni Dep krajem januara snima film u Beogradu

Autor:

06.01.2019 21:30

Foto:

Foto:



Poznati američki glumac Džoni Dep doći će krajem januara u Beograd kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Snima film u Srbiji: Džoni Dep u strogoj tajnosti posetio Beograd?

Zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantasticne zveri" u Japanu je započeo snimanje filma, koji se bavi životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Ciso", navodi Blic.

Depov agent je boravio krajem decembra u Beogradu, kako bi dogovorio detalje snimanja filma i njegovog boravka u gradu sa srpskim delom ekipe, rekao je izvor lista.

Džoni Dep ponovo u Beogradu

Dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smešten u luksuznom hotelu u centru grada, gde će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. Još uvek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu.

Oženio se Šejn Mekgovan, Džoni Dep svirao na venčanju

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu. Prvi put je bio 1992, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice.

Maja Gašić

Autor