Radek Štepanek o tome šta je "probudilo" Noleta i vratilo ga u vrh

Autor:

11.12.2018 16:30

Foto:

Foto:



Posle godinu i po dana loših rezultata i pauze zbog povrede i operacije, Novak Đoković je učinio ono za šta je većina mislila da je nemoguće. Za samo nekoliko meseci je sa 20. mesta na ATP listi zauzeo prvu poziciju. Ovom velikom uspehu i povratku u formu prethodio je raskid saradnje sa trenerima Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom.

Radek Štepanek: Ono što je Andre uradio za Novaka je neverovatno

Iako nisu mogli da nađu zajednički jezik po pitanju Noletove igre, Srbin i Čeh su naglasili da prekid saradnje ne znači i prekid prijateljstva koje se tokom ovih nekoliko meseci zajedničkog rada samo učvrstilo.

Novak Đoković: Serenada voljenoj Jeleni u rano jutro (video)

Štepanek je ubeđen da će Đoković tek pokazati šta sve može i da će sigurno još nekoliko godina igrati na vrhunskom nivou.

Drastične promene u timu srpskog tenisera: Agasi napustio Novaka, a evo i zašto

- Može da obori Federerov rekord od 20 Gren slem titula, mislim da će to i učiniti. Kada sam video njegov sudar sa Nadalom u polufinalu Vimbldona, bila je to borba titana kao u stara vremena – rekao je Čeh i dodao da su on i Agasi imali ulogu u Novakovom "buđenju" - Novak je mentalno napredovao i mislim da ga je probudio Agasijev i moj odlazak.

Maja Gašić

Autor