Rade Šerbedžija danas porinuo brod koji mu je Milena Dravić poklonila nakon smrti Dragana Nikolića (video)

Autor:

24.07.2017 23:01

Foto:

Foto:



Nakon smrti njene velike ljubavi i čoveka sa kojim je provela veliki deo života, glumica Milena Dravić je svom kolegi Radetu Šerbedžiji poklonila čamac koji je pripadao Draganu Nikoliću.

Milena i Dragan su bili dugogodišnji prijatelji sa Šerbedžijom pa je ovaj brod i s razlogom otišao u Radetove ruke. S obzirom na to da je veliki ljubitelj mora, Rade je danas u društvu svojih prijatelja i uz čašu vina organizovao porinuće ovog broda.

Promocija monografije o Draganu Nikoliću: Svi detalji iz života “gospodina mangupa”

- Milena Dravić mi je poklonila Draganov čamac. Insistirala je da mi ga pokloni, i da bude kod mene, jer smo veliki prijatelji. Voziću ga izmeđi Fažane i Briona, loviću ribu na njemu, prevoziću moje glumce s njim. Fina je to barka od šest i po metara. Zvaće se “Gaga”. Moram samo njegovu sliku da impregniram na barku, ali da bude crno-bela, kao neka grafika. I tako će Gaga ploviti sa mnom po Jadranskom moru- rekao je jednom prilikom Šerbedžija za magazin "Gloria".

Danas se to i dogodilo, a Rade je pred samo porinuće pročitao govor koji je čitao u Gaginu čast i na njegovoj komemoraciji u Ateljeu 212.