Problemi u kraljevskoj porodici: Zbog Harija i Megan odloženo venčanje princeze Judžinije?

Autor:

08.02.2018 12:36

Foto:

Foto:



Kako su krajem prošlog meseca najavili iz Kensingtonske palate,  osma unuka kraljice Elizabete Druge će se udati na jesen za dugogodišnjeg mladića Džeka Broksbenka. Venčanje je planirano za septembar, a ceremenija bi trebalo da se održi u istoj kapeli svetog Đorđa u Vindzoru u kojoj će se venčati Megan Markl  i princ Hari.

Veridba princeze Judžinije: Raskošan prsten po ugledu na slavne princeze (foto)


Mlađi sin princa Čarlsa i njegova verenica, američka glumica su svoje svadbeno veselje zakazali za 19. maj.

I dok cela Britanija s nestrpljenjem iščekuje slavlje, po svemu sudeći, venčanje ćerke princa Endrua i Sare Ferguson će morati malo da pričeka...

Kako prenose britanski mediji, svadba Judžinije i Džeka će biti odložena i to zbog Harija i Megan. Navodno, posle venčanja, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, što će biti nova titula prinčevskog para, imaće previše obaveza, a sama organizacija svega će biti previše naporna za kraljevsku porodicu, pa tako neće moći da stigne da se "pozabavi" i planiranjem Judžinijine svadbe.


Glasine je donekle potvrdila i mladoženjina baka, Džoana Njuton.

- Znam da se neće venčati u septembru. On (unuk) mi je rekao da ne mogu da se venčaju u septembru, tako da će morati da pomere sve za oktobar - izjavila je za "Mail Online".

Mladin otac, princ Endru je rekao da još uvek razmišljaju o datumu i pokušavaju da usklade obaveze svih članova kraljevske porodice.

Maja Gašić

Autor