Princ Mihailo Karađorđević: Trenutak kada je Natalija došla na svet je najmagičnije iskustvo koje sam mogao da zamislim

Autor:

27.12.2018 17:02

Foto:

Foto:



Sin princa Tomislava i princeze Linde, princ Mihailo Karađorđević i njegova supruga Ljubica postali su roditelji devojčice Natalije.

Zlatne ruke princa Mihaila Karađorđevića: Igračke za bebu iz radionice budućeg tate

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubica Karađorđević (@ljubicakaradjordjevic) дана 25. Дец 2018. у 4:27 PST

Slavlje u kraljevskoj porodici: Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević dobili bebu

Princ Mihailo otkrio je da je prisustvovao porođaju supruge Ljubice, a progovorio je za "Scenu" i o tome kako se oseća kao otac i kako je protekao porođaj.

-Ljubica i i ja smo obuzeti emocijama, nemoguće je rečima opisati kako se trenutno osećamo. Oboje smo iznenađeni i oduševljeni kako je porođaj protekao brzo. Trenutak kada je Natalija došla na svet je najmagičnije iskustvo koje sam mogao da zamislim. Biti uz Ljubicu tokom porođaja je jedna od najboljih odluka koje smo zajedno doneli. Trenutak kada sam postao otac je nešto što vas promeni za čitav život, i Ljubici je puno značilo što sam mogao da budem uz nju od početka do kraja porođaja - radostan je novopečeni tata.

Ljubica i Mihailo Karađorđević: Beba stiže u januaru

Kako je princ Mihailo istakao, devojčica se zove Natalija, a u pitanju je staro srpsko ime. Iako se smatra hrišćanskim nasleđem, utvrđeno je da potiče iz latinskog jezika, i to od "natalis", u značenju "Božić", odnosno "dan Hristovog rođenja".