Prilika da probaju srpske specijalitete: Megan i Hari dobili nesvakidašnji poziv za medeni mesec (foto)

Autor:

23.05.2018 16:00

Foto:

Foto:



Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odložili su odlazak na medeni mesec kako bi prisustvovali proslavi 70. rođendana princa Čarlsa, a koja je održana juče, svega par dana nakon njihovog venčanja.

Snimak koji je obišao svet: Zašto su Megan i Kamila prasnule u smeh tokom govora princa Harija (foto/video)

O tome gde će princ Hari i Megan ići na svadbeno putovanje još uvek se polemiše, a kako prenose svi svetski mediji, najverovatnije će se odlučiti za Bocvanu. Par je prošlog avgusta, par meseci pre nego što će objaviti veridbu, boravio u tamošnjem ekskluzivnom safari kampu.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

Da li su vojvoda i vojvotkinja odabrali destinaciju za medeni mesec još uvek se ne zna, ali pozivi sa svih strana sveta im svakodnevno pristižu. Pa tako su dobili poziv i da posete Srbiju.

Kraljevska venčanja u poslednjih 70 godina: Od Elizabete do Megan – čija haljina je najlepša? (foto)

Organizatori  gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada - World Testicle Cooking Championship, svetskog šampionata u kuvanju jela od belih bubrega, koja se održava u mestu Lipovica kod Despotovca, preko svoje fejsbuk stranice pozvali su novopečene mladence da medeni mesec provedu s njima.

Čestitka na srpski način: Najlepše želje mladencima stižu sa svih strana, jedna je posebna (foto)

Hari i Megan kakve do sada nismo videli: Objavljene zvanične fotke sa kraljevskog venčanja (foto)

- Pozivamo princa Harija i Megan Markl da provedu divlji medeni mesec u Srbiji na Svetskom šampiontu u kuvanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život - stoji u pozivu organizatora Mud(r)ijade.

Maja Gašić

Autor