Prerezala vene zbog oca? Paris Džekson u bolnici nakon pokušaja samoubistva

Autor:

17.03.2019 11:43

Foto:

Foto:



Paris Džekson (20) hitno je prebačena u bolnicu, nakon što je u subotu jutro pokušala da se ubije u svom domu u Los Anđelesu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) дана 12. Дец 2018. у 2:24 PST

Kako prenosi TMZ, hitna pomoć se odazvala pozivu i u vili pokojnog Majkla Džeksona pronašla njegovu ćerku, 20-godišnju manekenku i glumicu prerezanih vena.

Paris Džekson, ćerka kralja popa: Tata mi je bio najvažnija osoba u životu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) дана 24. Сеп 2018. у 7:37 PDT

- Možemo da potvrdimo da je Hitna pomoć reagovala na poziv povodom pokušaja samobustva koji se desio u Hilsajdu u Los Anđelesu. Osoba, čiji identite ne možemo da otkrijemo, fitno je prebačena u bolnicu - izjavio je portparol losanđeleske policije.

Nakon ukazane lekarske pomoći, zdravstveno stanje Džeksonove je sada stabilno, a Pariz je prebačena na odeljenje psihijatrije.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paris Jackson Fan?? (@parisisfuckingcute) дана 7. Мар 2019. у 4:06 PST

Uprkos zvaničnom izveštaju i informacijama iz proverenih izvora, Paris se navodno nedavno oglasila na društveni mrežama i demantovala glasine o samoubistvu. Na tviteru je napisala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paris Jackson Fan?? (@parisisfuckingcute) дана 16. Мар 2019. у 5:32 PDT

-Laži, laži i samo laži - napisala je Džeksonova, mada mnogi veruju da se ove reči odnose na navode o njenom ocu, a ne na njen "lažni" pokušaj samoubistva.

 

Irtina je da je Paris i ranije pokušavala da se ubije, godinama se borila s depresijom, a kako se pretpostavlja kap u prepunoj čaši a ovog puta bio je kontroverzni dokumenatarac o njenom ocu. U filmu "Napuštajući Nedođiju" obelodanjeno je da je Majkl seksualno zlostavljao najmanje dva dečaka tokom 90-ih godina prošlog veka.

Suze na premijeri filma o kralju popa: Mučne ispovesti seksualnih žrtava Majkla Džeksona potresle publiku (video)

“Opusti se i budi miran”: Šta ćerka Majkla Džeksona misli o kontroverznom dokumentarcu

Paris se prvo nije oglašavala na društvenim mrežama povodom ozbijnih optužbi na račun njenog oca, da bi kasnije počela da ga brani. Majklove žrtve, Vejda RobsonaDžejmsa Sejfčaka nazvala je lažovima, ali uzalud. Javnost je sve više prihvatala ono o čemu se decenijama pričalo, da je Džeskon bio pedofil koji je na ranču Nedođija silovao dečake.

Maja Gašić

Autor