Poznanstvo preko mame Sindi: Kaja Gerber zaljubljena u kolegu (foto)

Autor:

17.12.2017 17:54

Foto:

Foto:



Kaja Gerber sigurnim koracima gradi uspešnu karijeru po ugledu na čuvenu mamu - bivšeg supermodela i jednu od najlepših žena na svetu Sindi Kraford.

Šanel i Kaja Gerber – dobitna kombinacija: Veliki povratak zaboravljenog trenda iz 80-ih (foto)


Šesnaestogodišnja ćerka manekenke i biznismena Rendija Gerbera pre nešto više od dva meseca je debitovala na Pariskoj nedelji mode isped modne kuće Šanel, a sudeći po prvim komentarima modnih stručnjaka, velika je verovatnoća da će dostići i prestići slavu čuvene mame.

Naravno, pod uslovom da joj nešto drugo ne odvuče pažnju, kao na primer ljubav... Kako prenose svi svetski mediji, Kaja ima dečka!


U pitanju je kolega maneken Fenton Merkel (17) koji je, kao i Kaja, takođe dete slavne ličnosti. Njegova mama je britanska glumica Petsi Palmer, koja se nakon što je napustila kultnu seriju "Eastenders" preselila u Los Anđeles.


Kako prenose britanski mediji, Kaju je sa Fentonom upoznala njena majka, koja se sprijateljila sa Petsi nakon njenog dolaska u SAD.


- Fenton i Kaja su se družili kao deca preko svojih majki. A poslednjih meseci se iz prijateljstva izrodila ljubav. Vrlo kratko su vezi, ali za sada deluju izuzetno srećni - rekao je izvor blizak porodici Gerber za "The Sun".

Maja Gašić

Autor