Poslednja klapa: Skorseze završio snimanje filma "Irac" sa Paćinom i De Nirom

Autor:

07.03.2018 11:15

Foto:

Foto:



Velikani filmske industrije, Robert de Niro i Al Paćino, ponovo su se našli zajedno pred kamerama, a za ovo kupljanje filmskih legendi zaslužan je, niko drugi do njihov zemljak - reditelj Martin Skorseze. Pored njih dvojice, jednu od rola, sasvim očekivano, igra i Džo Peši.

Robert de Niro: Gangster “na visokoj nozi” (foto)

U pitanju je ostvarenje "The Irishman" (Irac), zapravo mafijaški film urađen na osnovu knjige "I Heard You Paint Houses" Čarlsa Brandta, a čije snimanje je ovih dana privedeno kraju.

- Završen je. Hvala vam svima koji ste ovo omogućili - napisao je Skorseze ispod fotografije objavljene na instagramu.

I mada publika željno iščekuje da vidi svoje omiljene glumce na velikom platnu, istina je da će se "Irac" naći u bisoskopima tek 2019. godine, zbog "velikog" posla oko posprodukcije i montaže. Kako prenose svetski mediji, ipak postoji mogućnost da se u drugoj polovini godine pojavi na "streaming" platformi Netflix.


Ovo će ujedno biti najskuplji Skorsezeov film do sada, a radnja je sledeća: Frenk "the Irishman" Širan (De Niro) je plaćeni ubica koji radi za mafiju. Najverovatnije je povezan sa ubistvom Džimija Hofe (Paćino). Džo Peši glumi Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija da ujedini kompletnu istočnu obalu u Koza nostra organizaciju...

A post shared by Movie Nation (@movienationdo) on Mar 6, 2018 at 5:50pm PST

A post shared by Al Pacino ? (@pacinodreams) on Feb 12, 2018 at 6:59pm PST

Maja Gašić

Autor