Posledice seks skandala: Novi film Kevina Spejsija doživeo fijasko

Autor:

21.08.2018 15:00

Foto:

Foto:



Poslednji film dvostrukog oskarovca Kevina Spejsija, prošle godine optuženog za seksualno uznemiravanje kolega, doživio je potpuni fijasko nakon što je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje bioskopskih ulaznica u 11 bioskopa "zaradio" svega 618 dolara.

Da li mu je Holivud oprostio? Kevin Spejsi se vraća na filmsko platno

"Billionaire Boys Club" snimljen je 2015. po istinitoj priči. Reč je o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog veka organizovali klub sa željom da se na brzinu obogate na prevarama.

Prema izveštaju Holivud Reporter u petak je sveukupna zarada iznosila 126 dolara.

Kuća od karata je srušena: Sunovrat Kevina Spejsija o kojem ceo svet priča

- Ako je prosečna cena ulaznice iznosila nešto više od 9 dolara, znači da je prosečno u 11 bioskopa film pogledalo šest ljudi - piše časopis.

Film snimljen pre skandala sa Spejsijem režirao je Džejms Koks, a uz Kevina u njemu glume Ema Roberts, Ansel Elgort, Suki Vaterhaus i Taron Egerton. Spejsi je u filmu glumio Rona Levina, homoseksualca ubijenog nakon što je prevario grupu ljudi. Telo mu nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

Reditelj Ridli Skot je nešto više od mesec dana pre premijere filma "All The Money In The World" uklonio sve scene koje je snimio Spejsi, a njegovu ulogu preuzeo je Kristofer Plamer.

“Gori je od našeg oca nasilnika”: Kevina Spejsija sada optužuje i brat

Nakon niza optužbi da je seksualno uznemiravao puno mlađe kolege, Spejsiju su otkazali saradnju i u Netfliksovoj hit seriji "Kuća od karata".

Maja Gašić

Autor