Posle venčanja stiže i beba: Dragana Džajić trudna?

Autor:

22.04.2019 14:05

Foto:

Foto:



Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, trudna je sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović.

Ana Ivanović dobija snaju: Brat slavne teniserke i Džajina ćerka zakazali venčanje

Par, koji će se venčati 25. maja, radosne vesti podelio je samo sa najbližima, a dok su sedeli u jednom restoranu na Novom Beogradu, Dragana je zvala Anu kako bi joj prenela novosti.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović: Prve zajedničke fotografije budućih mladenaca (foto)

- Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično - rekla je Džajićeva preko telefona, a onda je sa Anom razgovor nastavio Miloš.

- Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke - rekao je izvor za Alo i dodao:

Fudbalska legenda Dragan Džajić sa ćerkom Draganom

-Iako još uvek ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Miloš zavetovati na večnu ljubav.

Dragan i Branka Džajić: Osmeh našeg unuka vredniji je od svih pehara

Dragana Džajić: Sama šijem haljinu za svadbu

Dragana i Miloš izgovoriće sudbonosno "da“ 25. maja u Hramu Svetog Save u Beogradu, dok će svadbeno veselje upriličiti u hotelu "Hajat“. Kako je Dragana otkrila za magazin "Gloria" u crkvi će nositi venčanicu sa potpisom Vere Vang, dok će sama dizajnirati haljinu koju će nositi na proslavi. Na listi zvanica našle su se mnoge ličnosti iz sveta sporta i muzike, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.