Posle napada na Natašu Bekvalac: Luki određena zabrana prilaska na mesec dana

Autor:

16.04.2018 15:03

Foto:

Foto:



Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je Luki Lazukiću udaljenje iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac, zbog sumnje da ju je pretukao u noći između petka i subote.

“Na Natašinom telu vidljivi su tragovi nasilja, niko od nas nije dobro”: Nakon nesreće oglasila se porodica Bekvalac

Te hitne mere, Lazukiću je izrekao sudija za prethodni postupak na predlog Prvog osnovnog tužilaštva, a u skladu sa novim zakonom za sprečavanje nasilja u porodici, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. Kako je navela, te mere mogu da traju do 16. maja.

Napomenula je da tužilaštvo još čeka krivičnu prijavu policije, nakon čega će biti zakazano saslušanje Lazukića i Bekvalčeve, kao i bebisiterke koja se te noći našla u njihovom zajedničkom stanu.


Tužilaštvo će pribaviti i medicinsko veštačenje i izveštaj od Centra za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je kod ovog para i ranije bilo slučajeva nasilja.

Priveden zbog napada na suprugu Natašu: Šta je Luka Lazukić rekao na saslušanju

Lazukić i njegova supruga su u subotu, posle incidenta, po nalogu tužilaštva ispitani u policiji, kada je njemu izrečene mere zabrane prilaska žrtvi i udaljenje iz stana do 48 sati, a koje je sud produžio na predlog tužilaštva.

Natašu Bekvalac je suprug pretukao u noći između petka i subote. Bekvalčeva se porodila pre nešto više od mesec dana.

Maja Gašić

Autor