Posle 22 godine napuštaju svoj dom? Šumaherova porodica donela veliku odluku

Autor:

16.08.2018 15:34

Foto:

Foto:



Prošlo je gotovo pet godina otkako je Mihael Šumaher teško nastradao na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stenu. Sedmorostruki svetski prvak u formuli 1 nakon toga je podvrgnut brojnim operacijama, a iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švajcarsku na kućno lečenje.

Progovorio prijatelj koji redovno posećuje Šumahera: Vreme je da ostavite Mihaela da živi u miru

Njegova porodica se odlučila na potpunu privatnost pa se jako malo zna o stanju automobiliskog asa što otvara prostor brojnim spekulacijama. Ali, kako su preneli švajcarski mediji, porodica Šumaher odlučila je da se preseli na Majorku gde je njegova supruga Korina kupila kuću koja je koštala 30 miliona evra.

Ostrvo na kome su provodili divne trenutke: Supruga Mihaela Šumahera na Majorki kupila vilu vrednu 30 miliona evra

- Mogu zvanično da potvrdim da će Mihael Šumaher doći u naše mesto. Spremi smo za doček - rekla je Katja Ruarh, načelnica opštine Andratks, navode mediji.

Mihael Šumaher: Mračne prognoze slavnog neurohirurga o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1

Zemljište ima 15,000 kvadrata, a osim kuće tu su i dva bazena, dva manja objekta, heliodrom, teretana... Nekad je pripadala predsedniku Real Madrida Florentinu Perezu (71).

Međutim, ubrzo pošto je švajcarski "Blik" objavio da će Šumaher nakon 22 godine napusti Švajcarsku i preseliti se na Majorku, portparolka porodice Sabine Kem negirala je navode koji su obišli svet.

- Porodica Šumaher ne namerava da se seli na Majorku - navela je Kem u imejlu poslatom agenciji Frans pres.

I  španska Marka dobila je potvrdu o selidbi porodice Šumaher.

Šumaher, koji će u januaru napuniti 50 godina, je često letovao na Majorci sa porodicom.

On je 29. decembra 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u francuskom Meribelu, posle koje je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. i iz Grenobla je prebačen u Lozanu. On je u septembru te godine pušten na kućno lečenje.

On je najuspešniji vozač u istoriji Formule 1 sa 91 pobedom i sedam šampionskih titula.