Poručnik Stošić veran publici: Bojan Perić otkrio da li će biti nastavljeno snimanje "Vojne akademije"

Autor:

31.10.2018 19:01

Foto:

Foto:



Ulogom poručnika Danijela Stošića u jednoj od najgledanijih domaćih igranih serija, "Vojnoj akademiji", glumac Bojan Perić skrenuo je pažnju na svoj talenat i šarm. Nakon što smo ga upoznali u vojnoj uniformi, tridesettrogodišnji Beograđanin nastavio je da ređa zapažene role, a tokom prethodne dve godine aktivno je radio i snimao.

Bojan Perić: Ljubav na prvi kilometar

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojna Akademija Official (@vojna_akademija) дана 30. Сеп 2018. у 2:15 PDT

Bojan smatra da talenat nije presudan za uspeh glumca...

Bojan Perić: Provod je zagarantovan kad ti društvo pravi Lepa Brena (foto)

- Mislim da talenat u životu nije presudan ni za šta. On je eventualno dobra polazna tačka, osnova za nadogradnju. Smatram da je uvek splet nekih neverovatnih okolnosti zaslužan za sve što donosi uspeh, i to ne samo u ovoj profesiji, i u životu je tako - kaže glumac za Novosti i otkriva od koga je najviše učio tokom godina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojna Akademija Official (@vojna_akademija) дана 26. Сеп 2018. у 1:42 PDT

- Gluma se ne uči na fakultetu, uči se pre svega kroz rad i život. Srećom, imao sam veoma dobru osnovu sa fakulteta, koju je mi je usadio profesor. Sve ostalo se uči kroz praksu. Mnogo mi je značilo što sam radio s ljudima od kojih sam mogao da naučim mnogo, od Ljube Bandovića, Mikija Manojlovića i Mikija Krstovića. Stvarno mislim da u ovoj zemlji nema velikog glumca s kojim nisam radio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojna Akademija Official (@vojna_akademija) дана 7. Јул 2018. у 3:09 PDT

Bojan Perić: Kako mi je “Vojna akademija” otvorila sva vrata

Serija "Vojna akademija" stekla je veliku popularnost kod domaće publike, a hoće li biti nastavljeno njeno snimanje pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića, filmski poručnik Stošić otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojna Akademija Official (@vojna_akademija) дана 18. Мај 2018. у 10:45 PDT

- Nakon druge sezone rekli su nam: "To je to, hvala vam, bili ste super", te je cela ekipa to vrlo tužno i teško prihvatila. A onda smo snimili i treću sezonu i bilo je logično da ćemo snimiti i četvrtu. Sada se završio još jedan ciklus. Međutim, ja se od ovog projekta nikada neću zvanično i krajnje oprostiti, iz prostog razloga što je to nešto što mi živimo svih ovih godina i uvek vidimo mogućnost da se nastavi, a i publika i televizija ga traže.