Porodična slava Milana Vasića: Sveti Nikola uz bogatu trpezu i "Stani, stani, Ibar vodo" (foto/video)

Autor:

19.12.2017 21:25

Foto:

Foto:



Glumac Milan Vasić koji je osvojio publiku ulogama u serijama "Jesen stiže, Dunjo moja" i "Ranjeni orao", a potom i kao Mane u nastavku kultnog Šotrinog filma "Zona Zamfirova", danas u svom porodičnom dimu u Vranju slavi Svetog Nikolu.

Milan Vasić: Avanture “dunavskog pirata” i Robina Huda (foto)

Glumac je na društvenim mrežama podelio delić atmosfere sa slavske večere, dodajući da se "tradicija i običaji moraju poštovati".

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Dec 18, 2017 at 12:04pm PST


A nakon večere se i malo zapevalo... Glumac je na instagramu podelio snimak na kojem sa ocem Ljubom peva "Stani, stani, Ibar vodo", a mlađi i stariji Vasić su dobili pregršt komplimenata za vokalne sposobnosti...

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Dec 18, 2017 at 1:50pm PST


Da je talenat za glumu i pevanje nasledio od roditelja, potvrđuje i činjenica da su Milanovi otac Ljuba i majka Olga imali male role u filmu "Vratiće se Zone" Juga Radivojevića.

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Dec 31, 2016 at 12:18pm PST


– Majka i otac koji se pojavljuju u jednom kadru u filmu zapravo su moji roditelji. Kažem im: “Dobro jutro, čika Ljubo i teta Olga”, a oni meni kažu: “Zdravo, sine”, a ja u privatnom životu jesam njihov sin. To je možda antologijska scena mog života, oni neće živeti dveseta godina, a to na filmu će ostati zauvek upisano - ispričao je nakon premijere filma.
Maja Gašić

Autor