Porodica i prijatelji se oprostili od muzičke zvezde: Sahranjen Kris Kornel

Autor:

27.05.2017 14:22

Foto:

Foto:



Poznati muzičari i glumci oprostili su se juče od pevača "Saundgardena" Krisa Kornela koji je preminuo prošle nedelje u 53. godini.

Oglasila se udovica Krisa Kornela: Novi detalji samoubistva izašli na videlo

Govor su održali gitarista Tom Morelo iz grupe Rage Against the Machine i Audioslave u kojem je sarađivao s Kornelom. Govorio je takođe glumac Džoš Brolin, dok je Čester Benington iz Linkin Park-a otpevao pesmu "Hallelujah".

Na komemoraciji i sahrani su prisustvovali Džejms Hetfild i Lars Ulrih iz grupe Metallica, Dejv Grol iz Foo Fighters-a, Peri Farel i Dejv Navaro iz Jane's Addiction, kao i Kortni Lav i Farel Vilijams i Nil Rodžers iz grupe Chick.

Had an amazing night performing for #Rock4EB with @theofficialsting & #bradpitt

A post shared by Chris Cornell (@chriscornellofficial) on Jan 15, 2017 at 1:04am PST

Među mnoštvom poznatih, na oproštaju od Kornela su bili i njegovi saradnici iz Soundgarden-a Met Kameron i Kim Tajil, kao i Kornelova supruga i deca.

Na sahrani su bili i glumci Kristijan BejlBred Pit koji je sa pokojnim rokerom bio blizak prijatelje.

Father and Son Photo: Jeff Lipsky - Team CC

A post shared by Chris Cornell (@chriscornellofficial) on Aug 16, 2016 at 10:01am PDT

Komemoracija je počela jednom od skorašnjih Kornelovih pesama "The Promise", a ožalošćeni su na sahranu krenuli uz pesmu "Al Night Things" Kornelove grupe Temple of the Dog.

Novi detalji o tragičnoj smrti Krisa Kornela: Muzičar nije izvršio samoubistvo?

Sudski patolozi saopštili su da je Kornel izvršio samoubistvo vešanjem. Kornel je 18. maja pronađen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvu pošto je muzičar imao konopac oko vrata.

Međutim, novi detalji o tragičnom odlasku legendarnog muzičara Krisa Kornela izazivaju sumnju u prvi izveštaj patologa. Izvori su za portal TMZ otkrili da su na rukama frontmena grupe “Soundgarden” pronađene sveži i očigledni tragovi igle, pa se pretpostavlja da je on koristio narkotike.

Komentari. (0)

Loading