Ponovo na okupu: nova epizoda "Vil i Grejs" (video)

Autor:

27.09.2016 09:57

Foto:

Foto:



U Holivudu je postala praksa da se u nedostatku svežih ideja, recikliraju stare. Odnosno, kad nema kvalitetne ponude scenarija za nove serije, producenti se odlučuju da naprave nastavak starih i uspešnih. Zato nije neobično što će se humoristička serija "Vil i Grejs", deset godina nakon emitovanja poslednje epizode, ponovo naći na malim TV ekranima.

Debra Mesing, Erik Mekormak, Šon Hejs i Megan Malali, glavni glumci serije su za vikend uzburkali društvene mreže objavama zajedničkih fotografija. I dok je većina mislila da se radi samo o prijateljskom okupljanju, ubrzo je stigla potvrda iz vrha.

Naime, NBC je potvrdio da se snima nastavak popularne serije.

Urnebesna četvorka - Vil, Grejs, Karen i Džek, ponovo će zasmejavati publiku širom sveta.

Only smiling because of where Eric's hand is! #ericmccormack @seanhayes @meganomullally

A photo posted by Debra Messing (@therealdebramessing) on Sep 24, 2016 at 9:30pm PDT

Da podsetimo, u poslednjoj epizodi, Vil i Grejs se nakon dužeg niza godina otuđenosti, ponovo susreću u studentskom domu. Ovog puta, upisnici su njihova deca, a nekada najbolji prijatelji se prisećaju kako su se i oni baš tako upoznali. Sudbina ih je ponovo spojila.

Koji zaplet će producenti sada da smisle, ostaje da se vidi. Da li je Grejs i dalje u braku sa Harijem? Koji ludi multimilioner je ovog puta osvojio Karenino srce? A koga će Džek ovog puta progoniti?

Glumci su, pak, napravili kratki trejler za nastavak serije. Urađen kao uvodna špica za akcioni film gde su glavni junaci u ulogama heroja koji će spasiti svet, ovaj interesantan trejler zapravo predstavlja parodiju na trenutnu političku situaciju u Americi i kandidaturu Donalda Trampa.

Da će se serija pomalo baviti politikom, otkriva i pilot epizoda koja je upravo objavljena, a za temu ima predsedničke izbore 2016. Vil i Grejs na starom mestu, u trpezariji zajedničkog stana, raspravljaju o trenutnoj političkoj situaciji...

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading