Pomešana osećanja: Jelena Tinska o odlasku bivšeg supruga Igora Pervića

Autor:

23.04.2019 21:10

Foto:

Foto:



Nakon teške bolesti jutros je u 52. godini preminuo Igor Pervić, glumac o kojem su maštale devojke širom bivše Jugoslavije, talentovani umetnik koji, po mnogima, nikada nije u potpunost iskoristio svoj pun potencijal. O njegovoj borbi sa zavisnošću od droge sve se zna. Igor nije krio kroz kakav pakao je prolazio u mladosti, otvoreno je pričao o tome koliko se ogrešio o one koji su mu bili najbliži.

Izvukao se iz pakla droge, ali ga je teška bolest slomila: Preminuo Igor Pervić

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана 24. Дец 2018. у 1:55 PST

Pervić je odrastao u umetničkoj porodici, njegov otac bio je poznati esejista, književnik i pozorišni kritičar Muharem Pervić, a majka balerina Lidija Pilipenko. U najgorim danima majka je bila uz njega, lavovski se borila da ga izvuče iz pakla droge. Podršku su mu pružale i bivše ljubavi među kojima su pesnikinja i književnica Jasmina Holbus, kao i njegova poslednja velika ljubav Jovana Petrović, unuka slavnog Miodraga Petrovića Čkalje.

Igor je kratko bio u braku i sa Jelenom Tinskom, čuvenom "Lokicom", sa kojom nije ostao u dobrim odnoima nakon raskida. Vest o Igorovoj smrti  kod Jelene izazvala je pomešana osećanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tinska (@jelena.tinska) дана 30. Мар 2019. у 6:28 PDT

 

Tragična sudbina “zlatnog dečaka”: Majka me je nalazila u strašnim stanjima, droga me je uništila

- To za mene uopšte nije tužna vest. Nema potrebe da mi izjavljujete saučešće, mi smo bili kratko u vezi. Sve moje ljubavi su deo mog života, moja radost i ponos, ali ova veza, koju sam imala sa Igorom, je nešto što bih volela da se nije dogodilo, jer je to nešto što je bilo ružno, a ja uopšte nisam znala u šta se upuštam - rekla je Tinska za "Blic".

U vreme njihovog braka Igor se borio sa heroinskom zavisnošću.

- Igor Pervić je bio talentovan, prelep, šarmantan, duhovit, a sve to je uproprastio taj porok. Kada sam ga srela već je bio izmenjena ličnost, sa tračkom onoga što je neka da bio. Bili smo u vezi, rastali smo se, a nakon toga se nikada više nismo ni sreli. To je za mene ružna uspomena.

Milica Milša se oprostila od dragog prijatelja: Bio si moj zaštitnik (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rakočević (@nikola_rakocevic_official) дана 23. Апр 2019. у 9:13 PDT

Tinska je dodala i da veruje da je sada najteže njegovoj majci Lidiji.

- Ovo je njoj poslednji udarac, krvavo se borila od najranijih dana da ga izvuče iz zla u koje je zapao - izjavila je balerina za "Blic".

Igor Pervić će biti kremiran  u ponedeljak, 29. aprila, u 13 sati na Novom groblju

Maja Gašić

Autor