Pokloni kakve niko ne bi očekivao: Džastin Teru zna kako da iznenadi Dženifer Aniston

Autor:

31.03.2017 12:46

Foto:

Foto:



Dženifer Aniston, koja se 2015. venčala za kolegu glumca Džastina Terua, ne može da se požali da joj je brak dosadan. Šarmantni Džastin se uvek trudi da svoju dragu obraduje i iznenadi nekim zanimljivim pooklonom.

Ljupkost i šarm koji prkose godinama: Dženifer Aniston danas puni 48!

Pa čak i kad su neki veći jubileji u pitanju, Tero je sve samo ne konvencionalan.

Kako je ispričao u popularnoj američkoj emisiji "Extra", trudi se da joj pokloni nešto nesvakidašnje, a opet jednostavno -kao na primer "snuggie" (ćebe-ogrtač).

- Trudim se da smislim nešto zabavno. Odustao sam od nakita i garderobe, jer sve to već ima. Moj izbor je nešto fantastično poput japanki, nešto u čemu će joj biti udobno - kaže glumac.

A post shared by @justintheroux on Feb 11, 2017 at 6:05pm PST


Isto tako, Teru je priznao i da joj je jednom za rođendan kupio pinjatu, koju nažalost nikada nisu razbili jer zgodna Aniston ne jede slatkiše.

- Pinjatu nikada nismo razbili, mada smo mogli jer je bila prazna. Znam da ona ne jede slatkiše, a čime sam onda drugo mogao da je napunim - keljom? - duhovito je ispričao Džastin.

A post shared by @justintheroux on Jul 21, 2016 at 6:50am PDT


Ipak, iako ne troši previše novca na darove za svoju dragu, evidentno je da Teru dugo razmišlja o tome čime bi je obradovao.

- A planiranjem poklona počinjem još u novembru, jer uskoro dolazi Božić, pa onda njen rođendan 11. februara, pa Dan zaljubljenih... Sve jedno za drugim, pa je bolje da na vreme budem pripremljen - kaže glumac.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading