Pobedu posvetila vereniku: Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evrosongu

Autor:

03.03.2019 23:46

Foto:

Foto:



Nevena Božović pobednik je finalne večeri Beovizije i predstavljaće Srbiju na 64. Pesmi Evrovizije u Tel Avivu u Izraelu!

Nevena Božović: Venčanje na proleće

- Ovo je moja prva kantautorska pesma. Ovo je za Nikolu - izjavila je Nevena koja je pesmu "Kruna" posvetila svom vereniku Nikoli Ivanoviću.

Srbija odabrala sve finaliste Beovizije 2019: Ko odlazi u Izrael? (video)

 

Za mesto u finalu Beovizije 2019. izborilo se 12 izvođača – po šest u dve polufinalne večeri, održane 27. i 28. februara.

Nevena Božović: Fotografija govori više od reči (foto)

Na kraju prvog šou-programa prolazak u nastavak takmičenja slavili su Aleksandra Sekulić (Tugo), Saška Janks (Da li čuješ moj glas), Nataša i Una (Samo bez straha), Ivan Kurtić (Bela), Vonder strings i Ivana Vladović (Moja bol) i Sofija Perić (Aritmija).

Nevena Božović: Nežna dama opsednuta kožnim jaknama

Tokom druge polufinalne večeri Beovizije kvalifikovali su se Majdan (Budim te), Jana (Viktorija), Nevena Božović (Kruna), Ana Popović (Lutaš), Dženan Lončarević (Nema suza) i Lord (Radnički sin).

Večerašnji pobednik predstavljaće Srbiju na evrovizijskoj sceni, to jest na najvećem evropskom muzičkom takmičenju koje se 14, 16. i 18. maja održava u Tel Avivu.

Nevena Božović: Danas svako može da bude poznat, ja bih radije da budem priznata

Domaćini velikog finala Beovizije 2019 su dva voditeljka para koja su nas vodila kroz dve polufinalne večeri – Dragana Kosjerina i Ivan Mihailović, Ana Babić i Nebojša Milovanović.

Nevena Božović: Sreća stanuje u Budvi

Iz „grin ruma“ i tokom finala javljao se veseli dvojac koji čine Kristina Radenković i Bojana Marković.

Maja Gašić

Autor