Planetarni hit "Despacito" uživo u Beogradu: Luis Fonsi stiže u srpsku prestonicu

Autor:

29.09.2017 14:15

Foto:

Foto:



Luis Fonsi, autor globalnog muzičkog hita “Despacito”, nastupiće 24. novembra u Kombank areni u Beogradu, u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni svetske dvorane.

"Despacito“ je globalni muzički fenomen, koji je Fonsi snimio zajedno sa reperom Daddy Yankee, i koji je od objavljivanja u januaru, na YouTubeu pregledan skoro četiri milijarde puta.

Luis Fonsi: Od mučnog razvoda do svetske slave i “Despacita”

Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

Letnji globalni hit je obradio i Džastin Biber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove “Top Latin“, “Latin Pop“ i “Heatseekers“ liste.

Iza njega su brojna Gremi i druga priznanja, ali i saradnja sa pop zvezdama kao što su Kristina Agilera, sa kojom je snimio duet, i Britni Spirs, sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji.

Pored ogromnog uspeha regeton hita “Despacito“, Luis Fonsi nastavlja da traži inovativni zvuk, dosledan romantici i pop zvuku, na radost velikog broja fanova na sve četiri hemisfere.

Maja Gašić

Autor