Pismo Korine Šumaher, supruge bivšeg asa Formule 1: Mihael je borac, neće se predati

Autor:

13.11.2018 16:19

Foto:

Foto:



U javnost je procurio sadržaj pisma koje je napisala supruga Mihale Šumahera u kojem je progovorila o stanju bivšeg asa Formule 1 nakon skijaške nesreće, prenosi Daily Mail.

Posle 22 godine napuštaju svoj dom? Šumaherova porodica donela veliku odluku

Korina Šumaher

Mihael i Korina u braku su 23 godine, a supruga ga je u tom pismu opisala kao borca koji se ne predaje. Pismo je bilo upućeno nemačkom muzičaru Saši Herhenbahu nakon što je napisao pesmu u čast Šumahera, a Korinni poslao CD sa snimkom. Pesma se zove "Rođen za borbu". Herhenbah je rekao da nikad nije očekivao odgovor, no Korina mu je poslala rukom pisano pismo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael Schumacher (@michaelschumacher) дана 8. Сеп 2018. у 2:23 PDT

-Želim iskreno da vam zahvalim za vašu poruku i prekrasan poklon koji će nam pomoći u ovom teškom razdoblju. Lepo je dobiti toliko lepih želja i reči, to je velika podrška za našu porodicu. Svi znamo da je Mihael borac i da se neće predati - piše u pismu, navodi nedeljnik.

Mihael Šumaher: Mračne prognoze slavnog neurohirurga o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1

Herhenbah je o pismu pričao u razgovoru za nemački magazin Bunte.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael Schumacher (@michaelschumacher) дана 24. Сеп 2017. у 2:52 PDT

-Nisam očekivao da ću uopšte dobiti odgovor, a ovo me oduševilo. Pismo je bilo rukom pisano, a Korina se na kraju potpisala. Napisala je da je zahvalna i da sam pomogao njenoj porodici u teškim vremenima - ispričao je.

Nije poznato kada je pismo napisano, ali Herhenbah je pesmu napisao u decembru 2014., godinu dana nakon Šumaherove nesreće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael & Corinna Schumacher (@michaelandcorinna) дана 25. Окт 2015. у 6:47 PDT

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 pao je tokom skijanja sa sinom Mikom 29. decembra 2013., a to se dogodilo u Meribelu u Francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gde je prošao kroz nekoliko operacija, a potom je šest meseci proveo u komi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@christianfoormula1 је поделио/ла објаву дана 11. Нов 2018. у 9:34 PST

Oktani u genima: Šumaherov sin kreće tatinim stopama

Kada se probudio, iz bolnice u Grenoblu, prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 lekara koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno.