Pipa Midlton prvi put o trudnoći: Nisam se mučila kao Kejt

Autor:

08.06.2018 18:33

Foto:

Foto:



Već nedeljama unazad se priča o trudnoći mlađe sestre vojvotkinje od Kembridža – Pipe Midlton. Svaka fotka koju su paparaci poslednjih nedelja uspeli da usnime donekle je potvrđivala glasine, odavao je zaobljeni stomačić.

Pipa Midlton čeka bebu: Radost zbog prinove u senci porodičnog skandala

Pipa koja se prošle godine udala za imućnog finansijera Džejmsa Metjuza nije želela da komentariše natpise u novinama, a sada je konačno progovorila o trudnoći. Svoje prvo tromesečje je uporedila sa sestrinim, koja je imala izuzetno jake mučnine dok je nosila princa Luja.

Stigla tetka: Trudna Pipa Midlton nestrpljiva da upozna najmlađeg sestrića (foto)

 

- Imala sam sreću da u prvih 12 nedelja nisam imala nikakve jutarnje mučnine i tegobe. Ali, pošto je ovo moja prva trudnoća,  imala sam mnogo pitanja i ni u šta nisam bila sigurna  - otkrila je Pipa u kolumni koju piše za jedan britanski list i dodala  -  Zanimalo me smem da igram tenis ili će to imati loše posledice po bebu. Preporučuje li se plivanje? Smem li i dalje da idem na jogu, uz naravno, izostanak nekih teških poza? Da li smem da radim trbušnjake? Sve me je to zbunjivalo, a posebno je teško u prvim mesecima kada još ne želite sa svima da podelite da ste u drugom stanju.

Statusni simbol: Kejt i Pipa Midlton obožavale su kreacije nesrećno preminule Kejt Spejd

Pipa koja je poznata kao strastveni ljubitelj sportskih aktivnosti, ipak je morala da se nečega odrekne, pa je tako džogiranje ostavila za vreme kada se porodi. Kako sama kaže, ne opterećuje se da li će brzo nakon porođaja povratiti figuru i uvući se u omiljene farmerice, to joj je trenutno najmanja briga.

 

 

Maja Gašić

Autor