Pevač Ivan Zak vas zavodljivim hitom "Ničija" poziva na ples! (video)

Autor:

01.06.2017 12:51

Foto:

Foto:



Mladi hrvatski pevač Ivan Zak koji polako osvaja region, nedavno je na predivnoj Adi Bojani i ulcinjskoj Velikoj plaži snimio spot za pesmu “Ničija”.

Letnji hit koja vas svojim ritmom zavodi i poziva na ples do ranih jutarnjih sati, Zak će predstaviti na nadoloazećem CMC Festivalu u Vodicama. Inače, ova numera predstavlja svojevrsni nastavak prethodnih Ivanovih letnjih hitova  “Meni se s tobom” i “Pretjerujem”, koje su obarale rekorde slušanosti i gledanosti na YouTube-u.

Zavodljiva i romantična "Ničija" snimljena je na Adi Bojani uz spektakularne kadrove iz helikoptera, kao i vožnje čamcem, a u režiji Andreja Ilića i ekipe iz IDJVideos produkcije, s kojima Zak sarađuje duže vreme.

Spot se bazira na klasičnoj letnjoj ljubavnoj priči devojke koja na odmor u vikendicu dolazi s dečkom, dok je njena stara ljubav na istom mestu tek nekoliko kuća dalje. U tom trenutku stvari postaju još zanimljivije, uz mnoštvo pogleda prepunih požude, razuzdanih zabava, ali i neprijatnih situacija...

S pesmom “Ničija” Ivan Zak će nastupiti na CMC Festivalu u Vodicama, gde je uvek jedan od glavnih favorita što potvrđuju i nagrade koje je već osvajao.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading